dijous, 17 de gener del 2008


Comencem per el Padrí (una incógnita mes) era un Senyor amb majúscules un gran propietari, que sempre va avalar al sr. Esteve o sigui el nostre "Espàrring".
Ell despres de la cerimònia a la esglesia de Santa Madrona, va marxar, i la resta del taller van acabar dormint molts de ells als balcons de la casa del Patró. Era un estil de vida diferent o potser igual com avui es promocionen molts cursets de empresaris i com es diu de "recursos humans".
Per recursos humans el que feia el nostre Espàrring (Patró). Al estiu a les set,Ell i tot el taller estaven a la Barceloneta ( i no precisament, esmorzant, tot el contrari fen esport i natació. Aixó si a les 8 tots a la porta del taller.
La historia de L'espàrring acaba aquí. Despres va continuar la lluita de un home per la seva familia, amb encerts i equivocacions.
No tothom ho va jutjar així.
Aquí acabo aquest retrat,la seva biografia complerta la faré mes endavant si Deu en dona salut i memòria, i quan la perspectiva del temps, anul-li posibles brases enceses i les converteixi amb cendres de una foguera, com la que cada cap d'any Ferran i Jo preparem al nostre petit "Monsalvat".
Posted by Picasa